JA校友来信

收到一名JA校友(JA Alumni)的电邮,经她本人同意,在此引用。

 

Dear Gao Yang,

 

How are you?

 

This is YAO Zhe, a previous student of JA China.

 

Still remember the time when I was in Beijing Foreign Studies University and the classes given by Mr. Yang Boning. Also, the time when JA held it first Golf Classic [此处省去对我本人的认可和夸奖 J]

 

I am writing you the letter and wondering if JA recruits volunteers from recent graduates. (I graduated from BFSU in July 2006 and now work as an analyst in Market Intelligence with Cisco.) If so, I would like to take the challenge of being one of them, given that I could be qualified by the organization :)

 

Looking forward to your reply!

 

Best Wishes for You and JA!

 

Zhe

 

姚喆的来信让我和我们的志愿者感到欣慰,我看到JA的影响力,看到每一位志愿者付出的果实。其实很多JA校友都已成为JA志愿者。在119日上海志愿者聚会上看到Max.第一次见到Max是在2003年底MESE比赛现场,当时他还是大三的学生,现在已是JA志愿者,我每次到上海参加我们的活动几乎都能看到他的参与。感谢Max和姚喆以及加入JA志愿者的JA校友! We are so proud of you!

 

 






posted on 2007年1月24日 21:27 由 gaoyang

Comments

2007年1月25日 10:09 by DQ

# re: JA校友来信

在一次大学生志愿者培训中,一位同学介绍自己当年是实验中学学生公司的成员,当时真是感觉很激动。
希望有一天,有志愿者和我说:我上幼儿园的时候上过JA的课。
2007年1月25日 11:18 by gaoyang

# re: JA校友来信

JA去年在北京的一所幼儿园试验了课程。小朋友平均年龄5岁。15年后,丁琦的愿望就会实现了!




2007年1月25日 14:28 by J0020

# re: JA校友来信

这20天以来参加JA的活动,给我留下深刻印象的就是志愿者的热情,看到这封信再想起志愿者的笑脸,让我们的心中充满力量。
2007年2月2日 11:35 by sundayyu

# re: JA校友来信

半年前,在学校是JA的学生,强生公司的志愿者带给我们不一样的课堂,半年后,成为JA的志愿者,站在中学课堂里给中学生们讲课。半年时间,角色的变换,不变的是JA课堂带给我的快乐和收获。